Půjčka od soukromých osob - jak ji získat?

Publikováno 05.01.2024

Půjčka od soukromých osob - jak ji získat?

Při hledání půjčky na vás vyskakují nabídky od soukromých investorů. Vypadají slibně, lidé nabízejí pomoc ve finanční nouzi, řešení nepříjemných situací. Využít jejich nabídku, když se tváří tak mile a nezištně? ANI NÁHODOU! V čem se skrývá problém půjček od soukromých osob?

Soukromá osoba si může nastavit smlouvu, jak chce

Zatímco prověřené nebankovní společnosti a banky mohou do smlouvy o spotřebitelském úvěru napsat jen zákonem omezený okruh podmínek a sankcí, pro soukromé osoby to neplatí. Ty si mohou do smlouvy schovat cokoliv. 

Třeba rozhodčí doložku (okamžitá exekuce bez soudu), zástavu bydlení i na drobný úvěr nebo směnku. Když si těchto ujednání včas nevšimnete, brzy skončíte „na holičkách“. A to i tehdy, když řádně splácíte. Podmínky půjčky se totiž mohou měnit „podle počasí“.  To u úvěrů od bank a licencovaných nebankovek absolutně nehrozí.

Získejte výhodnou půjčku

Vyplňte jednoduchý online formulář a během chvilky zjistíte, kdo vám právě teď může poskytnout úvěr po skončení insolvence.

Chci si půjčit

U půjček zakázaná směnka je u soukromých osob běžná

Legislativa zakázala použití směnek pro půjčky běžným klientům (pro osobní potřebu). Důvodů je několik. Splatnost směnky si totiž její výstavce může libovolně měnit. Dokonce se kdykoliv může změnit i majitel směnky (osoba, které dlužíte). Směnka je flexibilní nástroj podnikového financování, ale soukromí investoři ji zlovolně přenášejí do osobních půjček.

Spolehněte se na spotřební úvěry

Zapomeňte na půjčky od soukromých osob, nadělají víc škody než užitku. Spolehněte se na spotřebitelské úvěry, jejichž nabídka ještě pestřejší, než dokáží poskytnout soukromí investoři. Od prvních půjček zdarma, až po velké úvěry bez ručení. Obraťte se na Čínskou půjčku. 

Čínská půjčka je poskytovaná vždy ze zdrojů licencovaných poskytovatelů. Od společností prověřených Českou národní bankou, která jednak zkontrolovala jejich smlouvy, ale stále nad nimi také dohlíží. Stojíte-li o férovou půjčku od spolehlivého poskytovatele, vyplňte online formulář. Během pár minut se dozvíte, jaký úvěr můžete získat. 

Získejte i Vy rychlou a flexibilní půjčku. Vyplňte nezávaznou žádost ještě dnes!

Chci si půjčit

Web si právě prohlíží lidí.