Půjčka bez práce - přišli jste o práci a potřebujete rychlou půjčku?

Publikováno 15.02.2024

Půjčka bez práce - přišli jste o práci a potřebujete rychlou půjčku?

Půjčka bez zaměstnání je jednou z možností, jak získat úvěr v době, kdy nechodíte do práce. Zdaleka však není určena jen lidem krátkodobě bez práce. Půjčku mohou získat i důchodci, živnostníci, rodiče na mateřské/rodičovské dovolené, či příjemci jiných pravidelných dávek od státu. Podívejte se, jaká má tato půjčka pravidla.

Půjčka bez práce neznamená bez nutnosti mít příjem

Půjčka bez práce je úvěrem, který lze získat samozřejmě jen tehdy, když zájemce prokáže schopnost ji splatit. Poskytovatel však netrvá na tom, aby příjem pocházel ze zaměstnání. I proto se tomuto úvěru často říká „půjčka bez zaměstnání“. 

Pokud jste přišli o práci, na několik prvních měsíců máte pravidelný příjem zajištěn. Jednak jste možná získali nárok na odstupné, jednak vám bude stát vyplácet podporu v nezaměstnanosti. Její výplata trvá několik měsíců. A právě během těchto měsíců je možné se na poskytovatele obrátit o půjčku bez práce. 

Půjčka bez práce se poskytuje většinou jen na 30 dní

Půjčka bez zaměstnání bývá často jen velmi krátká: na 30 dní. Získat ji ale můžete i na delší dobu, ovšem za předpokladu, že nejste dlouhodobě nezaměstnaní. A že naopak máte pravidelný a dostatečný příjem zajištěn jinak než prací, třeba podnikáním nebo nárokem na důchod (starobní, pozůstalostní, invalidní). 

Získejte výhodnou půjčku

Chci si půjčit

První zdarma? Půjde to i tady

Půjčku bez zaměstnání lze vyřídit jako první půjčku zdarma. V některých případech ji poskytovatelé nabídnou v režimu půjčky bez registru. Podívejte se na podrobnější návod, jak rychle zjistit, jestli dostanete půjčku!

Z čeho a jak vybírat?

Která varianta pro vás bude výhodnější? To rychle zjistíte, když vyplníte jednoduchý formulář na našich stránkách. Během několika minut vám ukážeme, které půjčky můžete aktuálně získat, a na koho a jak se obrátit s konkrétní žádostí. 

Doporučujeme, abyste vždy pamatovali na pravidla odpovědného zadlužování. Jsou jednoduchá a intuitivní.

Získejte i Vy rychlou a flexibilní půjčku. Vyplňte nezávaznou žádost ještě dnes!

Chci si půjčit

Web si právě prohlíží lidí.