SMS půjčka: jak na ni?

Publikováno 05.03.2024

SMS půjčka: jak na ni?

SMS půjčka je flexibilním úvěrem, který se přizpůsobuje potřebám svého klienta. Vyřizuje se online, ale čerpá se pak prostřednictvím SMS. Dokonce i opakovaně. Nejde totiž o jednorázový dluh, nýbrž o úvěrový rámec, v němž se můžete „volně“ pohybovat, opakovaně se zadlužovat a splácet. Jenže pozor, tady „idylka“ končí. SMS půjčka má i stinné stránky, o kterých je nutné vědět ještě před tím, než se do vyřízení vůbec pustíte.

Flexibilní (SMS) půjčky jsou nebankovní obdobou bankovního kontokorentu

Když se řekne SMS půjčka, představte si něco jako povolené přečerpání na běžném účtu. Jen s tím rozdílem, že u SMS půjčky bude možnosti přečerpání předcházet online vyřízení s o dost nižšími nároky na bonitu, než jaké vyžadují banky. Vyřízení probíhá v podobném režimu jako u půjčky bez dokládání příjmů.

I u SMS půjčky získáte úvěrový rámec, tedy částku, do které se maximálně můžete zadlužit. Dál už vás nepustí. Ale zato si můžete půjčovat opakovaně a opakovaně splácet, zkrátka využívat SMS půjčku jako finanční rezervu. Jen pozor, rezerva není vaše, a tak za ni musíte platit. 

Za SMS půjčku se platí, jen když právě dlužíte. Jinak je zdarma

Na druhou stranu: v době, kdy zrovna nečerpáte žádné peníze, je SMS půjčka bezplatná. Jen čeká, připravená na případnou další situaci, kdy ji budete potřebovat. Podívejte se, co budete poskytovateli předkládat při vyřizování půjčky.

Získejte výhodnou půjčku

Chci si půjčit

Co znamená „půjčku čerpáte přes SMS“?

Kdykoliv se neobejdete bez peněz navíc, a máte už SMS půjčku online vyřízenou, jednoduše odešlete SMS zprávu. A do několika minut vám na účtu přistane vyžadovaná částka. Bez dalšího schvalování a hlavně bez čekání.

Pozor na povinnou minimální splátku! Slouží jen k úhradě provozu půjčky, ne ke splácení!

SMS půjčka je sympaticky vyhlížejícím úvěrem. Čerpáte jen tolik, kolik právě potřebujete. Splácíte dle svých možností: stačí dodržet povinnou minimální splátku. A kdykoliv můžete zdarma splatit vyšší částku, nebo celý dluh dorovnat do nuly. Tomu není co vytknout.

Až na jediné: povinnou minimální splátkou hradíte jen provoz půjčky, její náklady. Ale z vašeho dluhu se s uhrazenou povinnou minimální splátkou neodečte vůbec nic. Někteří klienti SMS půjčky podléhají dojmu, že půjčku splácejí, když odesílají povinnou minimální splátku. Ale opak je pravdou. Dluh zůstává stejný, poskytovateli půjčky odesílají jen cenu úvěru, nic víc.

Proto: u SMS půjčky si vždycky najděte prostor pro vyšší splátku, než je povinná minimální splátka, stanovená věřitelem.

Ušetříte si tím nepříjemné zjištění, že přestože pravidelně „splácíte“, ve finále dlužíte pořád stejně. 

Získejte i Vy rychlou a flexibilní půjčku. Vyplňte nezávaznou žádost ještě dnes!

Chci si půjčit

Web si právě prohlíží lidí.