Půjčka po insolvenci - jak ji získat, vyplatí se?

Publikováno 05.01.2024

Půjčka po insolvenci - jak ji získat, vyplatí se?

Jak je to s půjčkou, když máte insolvenci? A v případě, kdy už jste insolvencí úspěšně prošli? Jde o dvě naprosto rozdílné situace, tak se na ně podívejme blíž. Prozradíme vám také, jak dlouho po insolvenci půjčí banka.

Půjčka v insolvenci

Půjčka v insolvenci je mezi férovými poskytovateli, s nimiž my spolupracujeme, naprosté tabu. Jestliže vaše insolvence stále ještě trvá, nebo ještě nedržíte v ruce usnesení soudu o ukončení vašeho oddlužení, u nás si půjčku nevyřídíte. 

V insolvenci totiž půjčují jen lichváři. Jde o úvěr za hranicí Insolvenčního zákona. Prověření poskytovatelé s licencí ČNB ho ve svém portfoliu nemají. Dokonce i u půjčky pro dlužníky je insolvence okamžitým důvodem k zamítnutí žádosti.

Půjčka po skončení insolvence

Po skončení oddlužení se karta obrací. To už vám půjčí dokonce i banka. Jakmile jste po insolvenci, jsou vám dostupné všechny spotřebitelské úvěry. Ty nebankovní o něco dříve: půjčka do výplaty, hotovostní půjčka nebo první půjčka zdarma) mohou přijít na řadu hned několik měsíců poté, co je vaše insolvence uzavřenou záležitostí.

Získejte půjčku po insolvenci

Vyplňte jednoduchý online formulář a během chvilky zjistíte, kdo vám právě teď může poskytnout úvěr po skončení insolvence.

Chci si půjčit

Bankovní půjčka po insolvenci

Bankovní úvěry, třeba v podobě půjčky bez ručení, se dají realizovat až s delším odstupem od insolvence. Menší spotřební půjčka, cirka do sta tisíc korun, se dá od banky získat zhruba rok po úspěšném ukončení insolvence (a bez nových záznamů v registrech). U hypotéky si musíte na schválení počkat 4 - 5 let.

Pamatujte: v Insolvenčním rejstříku budete vedeni ještě 5 let po ukončení insolvence.

Získejte i Vy rychlou a flexibilní půjčku. Vyplňte nezávaznou žádost ještě dnes!

Chci si půjčit

Web si právě prohlíží lidí.