Půjčka od lichváře - na co si dát pozor

Publikováno 06.03.2024

Narazili jste v reklamách na půjčku od soukromé osoby, pro OSVČ nebo na IČO? Slibují pomoc i v té nejtěžší finanční tísni? Pak zpozorněte, protože se může jednat o půjčku od lichváře.

Poplatky u půjček: jaké existují?

Publikováno 06.03.2024

Poplatky u půjček jsou pestré téma: k vyřízení půjčky, k vedení půjčky, k požadavkům klienta na změny v půjčce, k předčasnému splacení, ale i k prodlení. Pojďme se na ně podívat popořádku.

Jak si půjčit bezpečně?

Publikováno 06.03.2024

Bezpečné zadlužení má několik základních pravidel. A jsou poměrně jednoduchá. Podívejte se na několik jednoduchých zásad pro bezpečnou půjčku a bezpečné zadlužení.

Co dělat, když vám banka nepůjčí?

Publikováno 05.03.2024

S něčím jste počítali, něco plánovali, ale nevyjde to. Pojďme se podívat, co byste měli udělat, když vám banka zamítne půjčku, abyste příště uspěli.

Získat půjčku na mateřské? Obtížné, ale ne nemožné

Publikováno 05.03.2024

Jste právě na mateřské nebo rodičovské dovolené a potřebovali byste si půjčit? Na úvěry pro rodiče s malými dětmi už jsou dnes připraveny dokonce i banky. Podívejte, jaké možnosti se nabízejí.

Kdy se vyplatí půjčka bez registru?

Publikováno 05.03.2024

Půjčka bez registru se vyplatí jen v případech, kdy ostatní možnosti selhaly. Patří totiž k nákladnějším úvěrům. A pozor: často se setkáte s lichvářskými nabídkami. Ukážeme vám, jak se jim dá snadno vyhnout.

SMS půjčka: jak na ni?

Publikováno 05.03.2024

SMS půjčka je flexibilním úvěrem, který se přizpůsobuje potřebám svého klienta. Jenže pozor, tady „idylka“ končí. SMS půjčka má i stinné stránky, o kterých je nutné vědět ještě před tím, než se do vyřízení vůbec pustíte.

K čemu je ověřovací poplatek 1 Kč?

Publikováno 05.03.2024

Ověřovací poplatek může na první pohled vypadat nedůvěryhodně. Ve skutečnosti ale nejde o zálohu, nýbrž o ujištění, že jste neudělali chybu v přepisu čísla svého účtu. Více v článku

Jak poznat nejlepší půjčku?

Publikováno 05.03.2024

Lámete si hlavu nad tím, jak poznat, která z půjček je pro vás nejlepší? Ukážeme vám, jak ve 4 jednoduchých krocích zjistit, která z půjček je pro vás tou nejlepší. Nic složitého na tom opravdu není.

Web si právě prohlíží lidí.